Over Sweet Memories

Sinds 2010 maken wij met veel liefde en passie trouwclips en trouwfilms. Het voelt nog steeds erg bijzonder om jullie mooiste dag bij te wonen en alle mooie momenten vast te leggen. Ook is het een eer om ervoor te zorgen dat jullie deze prachtige dag kunnen herbeleven.

 

Videograaf Sandra

Ik ben Sandra, 37 jaar en woon in Bunschoten met mijn man en 3 kinderen. Met veel toewijding en enthousiasme leg ik jullie speciale dag op z’n mooist vast. Ik werk het liefst op de achtergrond zodat jullie zo min mogelijk door hebben dat ik er ben. Dan krijg je de mooiste beelden!

Videograaf Thura

Ik ben Thura, 21 jaar en ik woon in Zutphen samen met mijn vriend. Ik ben al sinds ik klein ben bezig met films maken. Na mijn middelbare school ben ik begonnen aan de kunstacademie in Breda richting Film en Fotografie. Ik vond dat zo ontzettend leuk, dat ik graag het vak in wilde. Het vastleggen van beeld met audio vertelt voor mij veel meer dan een stuk tekst. En trouwfilms vind ik het allerleukst om te maken.

Neem contact met ons op

  Contact informatie

  Heb je nog vragen, past jullie dag niet in 1 van onze pakketten of heb je een vraag over de inhoud? Aarzel niet en stel je vraag via de onze contactformulier of de telefoon. Wij hebben altijd een passende aanbieding en overal een oplossing voor!

  Adres

  Achterste Kamp 70, 3751JJ Bunschoten

  E-mailadres

  info@sweetmemories-video.nl

  Telefoonnummer

  06-28251259

  Handige links