Persoonlijk contact en de juiste ‘klik’

Wanneer je interesse hebt in de diensten van ons, kun je contact met ons opnemen. We maken dan geheel vrijblijvend een afspraak om met elkaar kennis te maken en de wensen en de mogelijkheden door te nemen. Pas hierna beslis je of je Sweet Memories wilt inhuren.

Immers, de klant moet een goed gevoel hebben bij de videograaf, de juiste ‘klik’ moet aanwezig zijn! Tevens is fijn om kennis te maken, zodat het op de filmdag allemaal wat vertrouwder is. Uiteraard zijn aan dit gesprek geen kosten verbonden.

Tijdens het gesprek worden de wensen doorgenomen. Aan de hand van deze afspraken wordt het materiaal gemonteerd tot een trouwclip en of film. Na het monteren wordt de trouwclip digitaal verstuurd of op dvd(of blu-ray) gebrand. De film komt in een mooi en persoonlijk vormgegeven dvd-box.

Samenwerking

Sinds 2014 werkt, naast Anneke, ook Sandra als videograaf voor Sweet Memories. 2 videografen op je bruiloft is dus ook mogelijk bij ons, en zorgt voor nog meer dynamiek in de trouwclip en/of trouwfilm!

We werken met dezelfde apparatuur, hanteren dezelfde stijl en zijn volledig op elkaar ingespeeld

Portfolio

Bekijk hier de meest recente trouwfilms en babyclips.

Klik op bekijk alle video's om alles in onze portfolio te bekijken!

Neem contact met ons op

  Contact informatie

  Heb je nog vragen, past jullie dag niet in 1 van onze pakketten of heb je een vraag over de inhoud? Aarzel niet en stel je vraag via de onze contactformulier of de telefoon. Wij hebben altijd een passende aanbieding en overal een oplossing voor!

  Adres

  ‘t Ruum 28, 3751 ZX Bunschoten

  E-mailadres

  info@sweetmemories-video.nl

  Telefoonnummer

  06-23744817

  Handige links